Alla inlägg den 17 september 2009

Av Karnevi - 17 september 2009 20:31

Återigen är dagen slut för min del, Lars sitter fortfarande kvar i ett möte uppe på Vallen. Det är Mellandags gruppen som har träff. Läste i gästboken att ”007” skulle komma med en liten dräpare idag. ”Farmen Qristina” verkar vara på g!! Vilken succé! Nu är det dock bara rykten så jag ber att få ha mina reservationer i denna fråga.

Klart är dock att Kjell är tillbaka efter en tuff hård vecka i Tibro med omnejd. Totalt utarbetad somnade han igår framför TV:n väntandes på att hans kära Liverpool skulle göra entré i CL. Även 007 verkade avslappnad när han dök vid 18.15 tiden, lite sen men även han kommer att ha dyr telefon räkningar att ta hand om under kommande kvartals period.  


Som vanligt var det en härlig dag på Vallen! P00 tränade P99 mötte VIF på Ollevi, på C-plan var P16 fullt igång med sin träning och på A respektive B-plan så hade A-laget en fantastisk träning. Full fart och många glada miner vilket inte bara kännetecknar A-laget i dagsläget utan det verkar som om ALLA trivs på Vallen för tillfället. Planerna verkar ha klarat sig bra under det myckna regnandet vilket gör att det i dagsläget ser mycket bra ut för fortsatt träning.


Lars var dock lite nedstämd nu på kvällskvisten. Inte nog med att han missat Jerry Springer och Idol, skulle han även missa Lyxfällan och reprisen från Big Brother också? I sådana fall kan jag bara meddela att det inte blir en rolig dag på jobbet under morgondagen!


Till slut vill jag bara hälsa alla fotbollsälskare att världen inte kommer att se mycket annorlunda ut än vad det gjort under alla år! Blåvitt vinner SM guld, Sverige går till VM tack vare att Lars iförd Danmarks landslagströja springer in på plan i slutminuten. PL vinner United liksom CL! Hur svårt kan det va? Baauuuu!!!

Presentation

Omröstning

Vem gjorde det snabbaste målet genom VM historien i fotboll?
 Hassetuta ( äldre bror till Batistuta)
 Batistuta
 Pia Sundhage
 Hakan Sukur
 Yngve Leback
 Theo Walcott
 Bobby Moore
 David Bekham
 Lloyden

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards